top of page

REACTIES

 Wat ik het mooie van de Levensbronnen vind is, om door bewust te worden van je gedrag en de archetypen die ieder mens in zich heeft, je bewust kan kiezen om bepaald gedrag in te zetten. De Levensbronnen leerden mij met compassie naar mezelf en naar anderen te kijken 

Y. vd E.

Wauw, die Gidsen en Engelenworkshop heeft me letterlijk vleugels gegevemn. Dank je wel voor een superfijne dag <3

K.B.

Heel veel dank, wat een prachtige engelenkaartlegging! Ik ben er stil van en heb ook tranen. Het resoneert...... Wat heb je dat ongelooflijk mooi verteld Pien! Fijn om nog na te kunnen luisteren.

H.R. 

De sessie met jou heeft heel ver doorgewerkt. Het voelde (telkens wanneer ik dat nodig had) als bevestiging dat ik mijn hart mocht openen. Het lijken open deuren, maar dat zijn ze in feite niet. Soms moet iemand je even over de drempel tillen.

W. D. 

De cursus "de Levensinitiaties"hebben me rust, acceptatie en zelfliefde gebracht. Het voelde als thuiskomen bij mezelf.

J.B.

Na een periode van langdurige stress raakte ik overspannen . Ik was bang geworden voor de onvoorspelbaarheid van het leven.  Pien liet mij ervaren dat ik eigenlijk juist graag ten volle wil leven en plezier wil maken. Zij leerde me weer naar mijn hart te luisteren. Daardoor durfde ik beter te worden.

A.B.

Pien is een fijne, warme, toegankelijke docente. Zij is zeer goed in staat om een veilige sfeer te creëren! Daarnaast geeft ze vaak voorbeelden van zichzelf waarbij ze zich kwetsbaar op durft te stellen. 

S.R.

Chakradans is voor mij echt magisch gebleken! Door het zachte bewegen en de helende trillingen van de muziek kon mijn lichaam eindelijk ontspannen. Ik ben ervan overtuigd dat ik sneller uit mijn burnout ben gekomen door deze 8 weken.

L.v.B.

Wauw, wat bijzonder dit.... Het bevestigt wat ik zelf ook voel. Heel fijn om daar op deze manier woorden bij te krijgen. Geeft me ook weer een zetje om meer dingen te gaan doen. Heel dankbaar voor de legging op deze manier, fantastisch! Ga hem nog vaak luisteren...

M.S.

Ik heb de Levensbronnen bij Pien gedaan.  Ik heb er bijna dagelijks wat aan. Pien's inzicht, warmte, begeleiding, en intuitie zijn zo ontwapenend dat je automatisch de weg naar je innerlijke zelf vindt. Met recht is ze dé Hartscoach! 

J. vd W.

Pien is een rots en werkt vanuit haar hart zonder medelijdend te zijn.  Zij kan als geen ander iemand echt serieus nemen. Om respectvol niet in het drama of verhaal te blijven hangen, maar juist iemands licht weten te raken.

M.B.

bottom of page