top of page
Pien van Lambaart-hartscoach

"Ik leerde te voelen, te leven en te vertrouwen 
op de liefde."  - Charlie Chaplin

Altijd vanuit

mijn hart

Geworden wie ik eigenlijk al was

Hoe ouder ik word (ik ben van 1967), hoe meer ik ga voelen waar het leven me heen wil brengen. En herken ik alle stappen in het verleden die me hier gebracht hebben.

 

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag heb ik enkele jaren in de hotellerie gewerkt. Om vervolgens de overstap te maken naar Human Resources binnen bedrijven, gespecialiseerd in Recruitment. Het was leuk om op zoveel verschillende niveaus te werven en te werken. Door deze ervaringen ben steeds meer gaan houden van mensen in het algemeen. Met al hun verschillen en overeenkomsten, hun eigenaardigheden en vooral hun prachtige kern. Na een tijdlang gekozen te hebben voor de belangrijke -en vaak onderschatte- functie van moeder en echtgenote, was ik van 2009 tot 2016 trotse ontwerper en eigenaar van Piens Planner, een bijzondere gezinsagenda.

 

In 2013 kreeg ik een duidelijke 'waarschuwing' om veel meer mijn hart te gaan volgen. En dat heb ik gedaan! Begin 2014 ben ik gestart met de 3 jarige opleiding ‘Levenscounselor’ aan het LevensCollege te Den Haag, die ik in 2017 met succes heb afgerond. En ben ik, zoals een van mijn cliënten een keer liefkozend zei ‘Hartscoach’. Die naam voelde zo goed, dat dat de naam van mijn praktijk is geworden.....

Tevens ben ik als freelance trainer/docent verbonden aan diverse bedrijven en opleidingsinstituten.

Mijn leven bleek een zelfgekozen aaneenschakeling van begeleidingen, oefeningen en instrumenten, waarmee ik mezelf weer terugvond, en ben geworden wie ik eigenlijk al was. Dit is precies waarom ik als Hartscoach zo veel mogelijk mensen verwelkom; om exact dát met elkaar te ervaren.

Van mijn Hart naar jouw Hart: wees welkom!

Liefs,

Pien

bottom of page