top of page

De Levens

initiaties®

Vier elementen, vier uitdagingen

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van emoties, gedachten, boosheid en vergeving en de vraag "waarom ben ik hier op Aarde?" Deze 4 uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Deze training is een mooie combinatie van psychologie en spiritualiteit, ontwikkeld door drs Bonnie Bessem en gaat met name over Bewustwording. Reken af met wat je belemmert en sta lichter in het leven. Je krijgt vooral ook praktische tools om zelf toe te passen in het dagelijks leven.

 

Opbouw:
De Water Initiatie. Over het omgaan met onze emoties en overhaaste oordelen. Hierdoor ontdek je hoe je rustiger kan reageren op mensen en gebeurtenissen in het leven.

De Lucht Initiatie. Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuïtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere egodenken dat vaak reageert uit angst en oordeel. Je rekent af met negatieve gedachten over jezelf en anderen.
De Vuur Initiatie. De vuur uitdaging leert je om gedane gebeurtenissen in een ander licht te zien en anderen of jezelf te vergeven, zodat je zachter in het leven kan staan.
De Aarde Initiatie. Tijdens deze les ga je op een creatieve manier manifesteren van jouw diepste wensen hier op aarde.  Zo wordt je je bewust van jouw missie hier op Aarde, wat jij neer wilt zetten!

 

Word wie je écht bent

Je kunt kiezen tussen 4 één op één sessies van 1,5 uur die we samen afspreken op tijden dat het jou uitkomt, of 4 dagen (11.00-15.30 uur) in een groep (maximaal 8 deelnemers). Zie agenda 

bottom of page