Helende 

Energie

Ik geef je liefde

Niets is zo helend als een liefdevolle aanraking. Lichamelijke of emotionele blokkades kunnen vaak worden opgelost zonder woorden. Door simpelweg te voelen. Ik werk met diverse methoden die allemaal hun eigen werkwijze hebben, maar uiteindelijk leiden tot hetzelfde resultaat:  in een behandeling van een klein uur voel je je rustiger, heb je meer inzichten en zijn blokkades in je lichaam verlicht en opgeruimd.

Reis door je Lichaam - Visualisatie

Je lichaam geeft je alles aan wat je moet weten. Niet voor niets zijn spreekwoorden vaak zo letterlijk lijfelijk: Je buik ervan vol hebben, iets op je lever hebben, iets kan je de adem benemen. En zo zijn er talloze voorbeelden. Zij geven prachtig aan hoe lichaam en emoties op elkaar inwerken. Helaas elkaar soms ook tegenwerken… Zo kan het dus ook zijn dat je lichamelijk ergens last van hebt, maar niet precies begrijpt hoe het komt. Vaak zit er dan een emotie onder, die zich uit in je lijf.

Samen maken we middels een visualisatie en reis door je lichaam. Op een ontspannen manier in een rustige omgeving leid ik je door je lijf en kijken we samen wat jouw lichaam je te vertellen heeft.  Zo voelen we waar je pijnpunten en blokkades zitten en samen sturen we licht, liefde en energie naar deze plaatsen.

Deze behandeling geeft je ontspanning, inzicht en verlichting.

 

 

 

 

 

Chakra-behandeling

Chakra’s zijn energiecentra in en buiten ons lichaam. Hoewel er meer chakra’s zijn, hebben we er 7 ín ons lichaam. Iedere chakra heeft zijn eigen invloedsgebied op emoties en lichaamsfuncties.

Tijdens een Chakra behandeling kijken we naar jouw energiecentra. Ik geef je een uitleg welk chakra waar zit, welke invloed het heeft op je lichaam, je emoties, je ontwikkeling en je welzijn.

Samen lopen je we langs iedere chakra in je lichaam en voelen we per energiecentrum of er een blokkade bij jou zit en hoe we die kunnen oplossen. Ik werk in deze behandeling altijd met chakra stenen, gecombineerd met bijvoorbeeld handoplegging, oefeningen en visualisaties, al naar gelang wat jij aangeeft nodig te hebben en wat mijn intuïtie mij op dat moment ingeeft.

Gun jezelf ontspanning, liefdevolle aandacht, het loslaten van belemmeringen en inzicht in deze zo belangrijke energiecentra in je lichaam. Ik geef je tevens informatie en oefeningen mee om zelf thuis je chakra’s te onderhouden.

Info

Bel me voor meer informatie of overleg over jouw wensen   06 - 516 971 01