top of page

"You're in the arms of the angel

may you find some comfort here"

Sarah McLachlan 

Engelen-

  wijsheid

Vind de wijsheid van de engelen in jezelf

Engelen zijn áltijd bij ons. Al mijn hele leven voel ik ze om me heen en sinds 1993, toen ik het boek ‘Ask your Angels’ las, werk ik echt met hen samen. In mijn praktijk, in mijn cursussen, in mijn leven. Door de opleiding Engelenwijsheid (Yvette Visser) heb het voelen van hun aanwezigheid verdiept met kennis over de engelen. engelenwijsheid.nl

Hun speelsheid en liefde kunnen ook jou diepere inzichten en vaak ook een andere kijk op de dingen geven.

Je kan bij me terecht voor een korte online kaartlegging op een thema of een uitgebreide Zielenlezing. Tevens doe ik -in december en januari- Jaarleggingen voor het komende jaar. Allen met de Engelenwijsheidkaarten van Yvette Visser en Monique van Saane. Een legging is een contact met jouw ziel, jouw licht en het licht van de (aarts)engelen. Door middel van een kaartlegging krijg je inzicht in je leven, een thema dat speelt of een bepaalde situatie.

Waarom ben je hier, welke lessen heb je al geleerd, welke ervaringen al beleefd, wat speelt er nú en wat kun je nog verwachten in de toekomst. Een kaartlegging geeft je focus, evenwicht en vooral heel veel inzichten.

Dit kan live of online, bijvoorbeeld via Zoom of Skype. Wanneer je zelf de Engelenwijsheid kaarten bezit kan ik ook een legging op afstand met je doen. Jij legt de kaarten en ik spreek je in wat ze aan me weergeven.

Zoals we soms bidden, God of de engelen vragen om raad en hulp, zo kun je ook een geschreven vraag stellen aan de aartsengelen. Een petitie. Een heilig en krachtig middel om hulp te vragen bij iets wat bij jou speelt, en tevens in de wereld. Want een petitie schrijf je nooit alleen voor jezelf. Iedere aartsengel heeft zijn eigen dag en eigen kleur, en de petitie wordt geschreven in het schrift van de engelen; het Rivierenschrift of het Thebetaans schrift. Ik kan je helpen met het formuleren van je vraag en schrijf de petitie voor je.

Regelmatig zijn er ook weer losse engelenworkshops. Wie is jouw beschermengel en hoe maak je contact met hem of haar? Luister je wel genoeg naar wat de engelen je influisteren? Dit alles -en meer- onderzoeken we themagewijs met behulp van mooie visualisaties en oefeningen.

 

De engelen zijn zo wijs, zo liefdevol en zo behulpzaam.

Ervaar ook de vreugde van een engel aan je zijde te voelen.

bottom of page