top of page

“Liefde is het enige wapen 

dat heelt.

Coaching

Op het pad terug naar je hart
IMG_5031.jpg

In wezen zijn we allemaal een stralende ziel in een menselijk omhulsel. Ik vind het zó belangrijk dat iedereen weet dat hij of zij in de kern een prachtig wezen is. Dat je ten volle beseft dat je goed bent, zoals je bent.

Door ervaringen in het leven bouwen we echter vaak een laagje om ons heen, een persoonlijkheid. We leren ons aan te passen. En gaan gedrag vertonen dat vanuit de kern niet bij ons past. We worden arrogant of juist heel onderdanig. Scherp en veroordelend of juist iemand die altijd goedkeuring zoekt. We ontwikkelen negatieve gedachtes over onszelf als “Ik ben niet goed genoeg”, “ik ben dit niet waard” etc.  Het is zó jammer wanneer je op die manier jezelf kwijtraakt….


En soms zit het leven gewoon even tegen, zijn er gebeurtenissen die je diep raken, moet je wellicht keuzes maken die je verwarren. Het leven overkomt ons tenslotte allemaal. Ook door díe dingen kan het zijn dat je verwijderd raakt van wie je wezenlijk bent. En dan is het fijn wanneer je samen met iemand naar de dingen kijkt. Ik loop graag een stukje met je mee op je pad en begeleid je liefdevol terug naar je hart.

 

Samen kijken we waar jouw knelpunten zitten en hoe je daar anders mee kan omgaan. Ik vind het belangrijk om je te laten ervaren en niet alleen over de dingen te praten. Daarom werk ik veel met geleide visualisaties, healing en inzichtkaarten. En bied je zoveel mogelijk praktische tools om zélf aan de slag te gaan.

Wil je meer weten? Bel of mail me dan voor een vrijblijvende oriëntatie.

bottom of page