top of page

Chakra

dance™

De dans van de ziel.
http___www.constantmotionfitness.com_wp-

Chakradance™ is een vrije dansvorm die lichaam en ziel met elkaar verbindt, en weer terug in balans brengt. Chakradance™ laat de energie in je lichaam weer stromen. Het is een meditatie waarbij je niet stil hoeft te zitten en is geschikt voor iedereen, jong en oud, stram of soepel. Je wordt ontspannen en je meer bewust van je lichaam. En tegelijkertijd wordt je hart geraakt en geheeld. Dit alles gebeurt op speciaal gecomponeerde muziek die ieder chakra aanraakt en opent. Je beweegt je met gesloten ogen en bij gedempt licht op jouw manier.

 

Chakradance™ wordt beoefend in groepsverband. In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, in een fijne en veilige omgeving dansen we en geven daarna creatieve uiting aan wat je hebt beleefd door het tekenen van een mandala. Ik begeleid je middels visualisaties door de dans heen en verder laat je je leiden door je lichaam. Als je je overgeeft aan de muziek komt je lichaam spontaan in beweging. Vóel wat er gebeurt en heb er geen oordeel over.

Chakradance™ is ontwikkeld door de Australische Natalie Southgate.  Chakradance™ werd in 2004 omarmd door Deepak Chopra. Inmiddels ervaren duizenden mensen over de hele wereld hoe helend en ontspannend Chakradance™ is. Chakradance™ is het ritme voor je ziel en pure vrijheid!

In onderstaand filmpje legt Chakradance Creator Nathalie Southgate uit wat Chakradance is en wat het voor je kan doen. Ook krijg je een idee van de muziek:

bottom of page