Chakra

dance™

De dans van de ziel.

Chakradance™ is een vrije dansvorm die lichaam en ziel met elkaar verbindt, en weer terug in balans brengt. Chakradance™ laat de energie in je lichaam weer stromen. Het is een meditatie waarbij je niet stil hoeft te zitten en is geschikt voor iedereen, jong en oud, stram of soepel. Je wordt ontspannen en je meer bewust van je lichaam. En tegelijkertijd wordt je hart geraakt en geheeld. Dit alles gebeurt op speciaal gecomponeerde muziek die ieder chakra aanraakt en opent. Je beweegt je met gesloten ogen en bij gedempt licht op jouw manier.

 

Chakradance™ wordt beoefend in groepsverband. In een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, in een fijne omgeving dansen we en geven daarna creatieve uiting aan wat je hebt beleefd door het tekenen van een mandala. Ik begeleid je middels visualisaties door de dans heen en verder laat je je leiden door je lichaam en je ziel. Als je je overgeeft aan de muziek komt je lichaam spontaan in beweging. Vóel wat er gebeurt en heb er geen oordeel over.

Chakradance™ is ontwikkeld door de Australische Natalie Southgate. Met Chakradance™ combineert Natalie haar ervaring en opleiding op het gebied van dans, psychologie en chakra-healing in een nieuw samenspel van oude wijsheden. Chakradance™ werd in 2004 omarmd door Deepak Chopra. Inmiddels ervaren duizenden mensen over de hele wereld hoe helend en ontspannend Chakradance™ is. Chakradance™ is het ritme voor je ziel en pure vrijheid!

  • Pien van Lambaart
  • Pien van Lambaart Hartscoach

KvK Nummer: 34393172 - BTW nummer: NL001998563B07  © 2020  Pien van Lambaart / Pien's Practice